Inschrijvingen

INSCHRIJVING OLDTIMERRIT || INSCHRIJVING BRUNCH || INSCHRIJVING CHILL & GRILL

>> INSCHRIJVING OLDTIMERRIT (ZONDAG 14 JULI 2019 OM 12U)

In het kader van Baar OOST wordt op zondag 14 juli voor de derde keer een heuse oldtimerrit georganiseerd! Alle oldtimers (+25j) worden toegelaten. Het 70% nieuwe parcours (!) zal zo’n 100 km prachtige landelijke wegen in de streek bevatten en een stukje in Zeeland (NL) verreden worden. De rit is vooral gericht op het rijden met maximaal genot van je wagen en de regio. Uiteraard is een stop voorzien om tijdig de dorst te lessen, net als bij het toekomen van de rondrit. Daarnaast wordt ook een fotograaf voorzien om de herinneringen aan deze prachtige namiddag vast te leggen. Opgelet, het aantal wagens is beperkt tot 75!
Timing:

  • 12u00 – 12u30: oldtimerparking open (expo / fotoshoot)
  • 13u30 – 14u45: start rondrit
  • 17u-00 – … : finish rondrit

Prijs oldtimerrit: € 25,00 per auto incl. bestuurder (passagiers € 10,00 p.p.)
Prijs oldtimerburger bij finish: € 12,50 p.p.

Vul hieronder alle gegevens in om uw in te schrijven voor de oldtimerrit:>> INSCHRIJVING BRUNCH (ZONDAG 14 JULI 2019 OM 9U30 OF 10U30)

Kom uitgebreid brunchen op zondag 14 juli met vrienden of familie en geniet van onze overheerlijke verwennerij. We bieden u een erg gevarieerd aanbod van zoete en zoute lekkernijen. Indien u speciale vereisten heeft (allergenen, vegetarisch, …), gelieve deze na het inschrijven door te mailen naar baaroost@gmail.com.

U kan er ook voor kiezen om bubbeltjes erbij te laten serveren.

Om dit vlot te laten verlopen, werken we voor het eerst met 2 startmomenten, namelijk 9u30 en 10u30. Maar wees gerust, er is een stoel voor iedereen zodat iedereen rustig kan genieten van de brunch en zolang als gewenst kan blijven zitten.

Opgelet, de afgelopen twee edities waren steeds volzet. Tijdig inschrijven is de boodschap.

Vul hieronder alle gegevens in om in te schrijven voor de brunch:


>> INSCHRIJVING CHILL & GRILL (VRIJDAG 12 JULI 2019 OM 18U00 – 20U00)

Zin om te chillen? En zin om daarbij uitgebreid te grillen? Kom dan naar onze Baar OOST Chill & Grill avond op vrijdag 12 juli. U kan er van 18u00 tot en met 20u00 naar hartelust genieten van diverse vleesjes die u rechtstreeks van de grill op uw bord kan proeven. Om de dorst hierbij te lessen voorzien we ook 4 drankjes die u aan onze bar kan afhalen. Ideaal om de start van het weekend, het bouwverlof of het einde van de werkdag te vieren.

Prijs Chill & Grill: € 20,00 per persoon

Vul hieronder alle gegevens in om in te schrijven voor Chill & Grill:
Brands

Carlsberg Besos Cerveza Somersby Tao Drinks Bacardi Martini Fever-Tree Bobby's Dry Gin Baptist Augustijn