Inschrijvingen

>> INSCHRIJVING 5e BAAR OOST OLDTIMERRIT (ZONDAG 11 JULI 2021 MET START TUSSEN 12u30 & 14u00)

WAT?

De vijfde editie (!) van de oldtimerrit, hierbij worden alle oldtimers (+30j*) toegelaten.
*heeft u een bijzondere youngtimer die net niet aan de leeftijd voldoet? Aarzel niet ons te contacteren, dan bekijken we de mogelijkheden

Voor de prijs van 25 euro per auto gidsen we jullie langs prachtige wegen in een alweer volledige nieuwe streek. Ook dit jaar zal de oldtimerrit zoals steeds starten op de gekende plaats bij garage Walter Van de Velde (in Oosteeklo), terwijl de aankomst dit jaar in Watervliet zal liggen. Aan deze finish voorzien we per auto 2 frisse drankjes zodat jullie nog gezellig kunnen nagenieten.

PRAKTISCH?

Er geldt een vrij te kiezen startmoment tussen 12u30 & 14u00, zodanig kunnen we grote groeperingen vermijden.

De traditionele oldtimerparking voor de start en de pop-up drankstop van de organisatie onderweg worden ook dit jaar overgeslagen. Dit zijn enkele noodzakelijke maatregelen om de social distancing te respecteren. Wees gerust, er zullen genoeg mogelijkheden zijn om onderweg een drink-/eetstop of sanitaire pauze in te lassen.

PARCOURS?

Over het parcours kunnen we reeds het volgende verklappen: Onderweg wordt een prachtige, volledig nieuwe route voorgeschoteld waarbij voornamelijk over de grens wordt gereden in het schitterende Zeeland. Bochtige stukken wisselen zich af met mooie vloeiende landwegen op dijken, tussen kreken… zodat maximaal genot aan het stuur gegarandeerd wordt. Traditiegetrouw wordt er gewerkt via een roadbook uit eigen keuken, waarbij het bolletje-pijl principe wordt toegepast om zonder veel moeite het 120km-lange parcours af te leggen.

De rit is vooral gericht op het rijden waarbij genieten van de streek en jouw oldie centraal staat. We voorzien ook een fotograaf om de herinneringen aan deze prachtige dag vast te leggen. Enjoy!

WIST-JE-DAT? Als extra hebben we voor jullie dit jaar het volgende voorzien:

  • Dit jaar wordt er een heerlijke “Chicken Ceaser Ciabatta” aangeboden bij aankomst aan 7,50 euro per stuk. (optie te kiezen)

Vul hieronder alle gegevens in om uw in te schrijven voor de oldtimerrit:

!! INSCHRIJVINGEN VOLZET SINDS 11/06 !!

Brands

Carlsberg Besos Cerveza Somersby Coca-cola Bacardi Primus Schweppes Gin Mare Baptist Augustijn