After Work Party & Weekend DJ’s

Op de eerste Baar OOST-avond staat de After Work Party op het programma. Vanaf 17 uur brengt DJ Semmer het beste van zijn muzikale smaak ten gehore. Maar wat mogen we nu eigenlijk verwachten?

Als we Sven Van de Kerckhove aka DJ Semmer mogen geloven, brengt hij voor ons de beste Houseclassics en Retro House mee uit zijn uitgebreide platenkast in Bentille. Als je wil weten hoe dat klinkt of je alvast wil voorbereiden op het feestje: zijn SoundCloud is alvast erg te smaken.

Weekend DJ’s

Maar ook in het weekend brengen we twee deejay toppers op ons podium. DJ Lessence verzorgt de beats, en ongetwijfeld ook de sfeer, op vrijdagavond met een allround set. Hem ken je misschien al van zijn passages in onder meer Kokorico, Bal Nieuwenbosch, Bal van’t College, FOSMOZZ, Daspirados en Sound d’Aspi.

Op zaterdagdagavond sluit Greg Lamore van Woody Weekend de party af. Bij Tomorrowland-gangers doet deze man ongetwijfeld een belletje rinkelen. Hij was er namelijk ieder jaar bij in de afgelopen 3 edities. Ook dit jaar zal hij er opnieuw zijn opwachting maken. Door Baar OOST erbij te nemen, heeft hij een uitgelezen gelegenheid om letterlijk en figuurlijk warm te draaien. En jullie de kans om hem alvast bezig te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POWERED BY