Michael Amani

Toen Michael Amani in 2018 met zijn debut single ‘Feels Like I Do’ (1,5 miljoen streams) kwam, was hij daarmee niet alleen de eerste Belg ooit was die op het label van Martin Garrix mocht releasen, maar stond hij niet veel later ook in het voorprogramma voor Garrix tijdens zijn Ushuaïa residency in Ibiza. Sindsdien was Michael Amani te zien op alle grootste festivals, fuiven en open airs over België en de rest van de wereld. Met referencies zoals Tomorrowland, Ushuaïa (Ibiza), Balaton Sound, Sunrise, Route Du Soleil, Shalvata Club (Tel Aviv), Rock Werchter en veel, veel meer.

Eind 2019 kwam Michael Amani met zijn langverwachte festival banger “Shifting Gears” en dat maakte hem daarmee de enige Belgische artiest die ooit 2x op STMPD RCRDS kon releasen. Sindsdien kwam er ook support van namen zoals Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Sam Feldt, Hardwell en meer.

Dat Michael Amani één van de meest creatieve en innovatieveartiesten uit de scene is, bewijst hij maar weer eens tijdens de zwaarste periode voor de event sector in 2020. Naast het succes van zijn vlogs en Among Us video’s op Youtube, genereerde hij ondertussen al zo’n 15 miljoen+ views op Tiktok.

Helemaal opgeladen, vol enthousiasme en met een rugzak gevuld met nieuwe muziek is Michael Amani klaar om 2022 verder over te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Brands

Carlsberg Coca-cola Bacardi Primus Augustijn