Baar oost steunt de Bootcamp Hunters (en omgekeerd)

Oké, we geven het toe. We houden van de mooie landschappen in het Meetjesland. En we vinden het nog leuker wanneer iemand een stukje daarvan gebruikt om mensen samen te laten sporten. Maak kennis met de Bootcamp Hunters!

Bootcamp Hunters is een leuk initiatief van personal trainer Naomi Philips. Elke dinsdag en donderdag kan je tussen 19 en 20 uur onder haar leiding in groep mee gaan trainen in de Lembeekse bossen.

Wat is bootcamp eigenlijk?

Bootcamp neemt je mee naar de essentie van een workout. Sporten in de gezonde buitenlucht waarbij je werkt aan je kracht, cardio en uithoudingsvermogen. Naomi zorgt voor een variatie aan leuke oefeningen waarbij de natuurlijke elementen in het bos voor een stuk bepalen wat je precies gaat doen. Elke keer opnieuw verrassend en gevarieerd dus.

De Bootcamp Hunters doen eigenlijk een HIIT training, oftewel High Intensity Interval Training. In het uurtje sport doe je een reeks oefeningen met een pittige ondertoon. Daarmee werk je op een efficiënte manier aan je spierkracht, hartslag en uithouding. Streven naar een stevige workout op een korte tijd dus.

Voor sporters van alle niveaus

Naomi verwelkomt alle sporters vanaf 16 jaar en van alle niveaus. Je hoeft echt geen doorwinterde atleet te zijn om plezier te beleven aan de bootcamp. Je krijgt oefeningen op jouw maat. Je zal wel zien dat je door te sporten in groep makkelijker je grenzen durft te verleggen door de positieve drive.

Een keertje meedoen?

Dat kan altijd! Voor 5 euro kan je al een training meedoen. Voor 45 euro kan je 10 keer mee op pad. Meer informatie over de trainingen vind je via de Facebookpagina

Toch nog niet overtuigd?

Laat je dan gewoon overtuigen tijdens Baar oost. Naomi zal ons namelijk het hele weekend helpen om cocktails te maken in onze pop-up zomerbar. Kom eentje drinken en ze vertelt je er graag alles over. 🙂

Met dank aan Bootcamp Hunters en Vitaomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POWERED BY