Baar OOST zet het verlof feestelijk in met pop up zomerterras

PERSBERICHT 16/05/2017

ASSENEDE – Van donderdag 6 tot en met zondag 9 juli kan je in Oosteeklo terecht voor de eerste editie van het pop up zomerterras Baar OOST. Met het gloednieuwe evenement willen organisatoren Laurenz Van de Velde en Dieter Timbreur het (bouw)verlof met een volledig feestweekend op gang trappen.

Baar OOST vindt plaats aan de Oosthoek 43, op het terrein van Garage Walter van de Velde. 4 dagen lang zal je er terecht kunnen op een gezellig terras. Maar er staan nog meer activiteiten op de affiche. Zo is er op donderdag een after work party met DJ Semmer. Op vrijdag en zaterdag zijn er onder meer optredens van Thomas & Tim De Roo, Band of Brothers en Bobby C.

Op zondag is er een brunch, gevolgd door een oldtimerrit van 80 kilometer in de regio Meetjesland – Westerschelde in samenwerking met lokaal rallypiloot Christophe Panis. De wagens zullen voor en na de rit ook te bezichtigen zijn op de locatie.

“Baar OOST wordt een toegankelijk evenement voor jong en oud om het zomerverlof feestelijk in te luiden” – Laurenz Van de Velde & Dieter Timbreur

De organisatoren willen een toegankelijk evenement waarop jong en oud welkom zijn. “In de zomer zijn er natuurlijk heel wat evenementen. maar we zagen dat er weinig aandacht is voor de start van het bouwverlof in de regio. Dat is toch iets wat voor heel wat mensen de échte vakantie betekent. Zeker een reden om te feesten dus. We willen ook zeker niet in het vaarwater van andere festivals of kermissen komen. Daarom zien we daar een ideaal weekend.”

Inschrijvingen voor de brunch en/of de oldtimerrit zijn mogelijk via onze inschrijvingspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POWERED BY