België-Engeland en After work party met DJ Semmer

Baar OOST opent zoals vorig jaar zijn deuren op donderdag. Op het programma staat een doorlopend zomerterras, deejays en de derde wedstrijd van de Rode Duivels tijdens het WK. In de late uurtjes zetten we Baar OOST al feestend in op de after work party, waar DJ SEMMER je de hele avond voorziet van house & retro beats.

Relaxen op de grasvloer, supporteren in de voetbalkathedraal

Vanaf 14 uur is iedereen welkom op de grasvloer op Baar OOST, waar je de eerste drankjes van het weekend bestelt. Op voorhand eten hoeft niet, want ook op donderdag staan de foodtrucks paraat.

Later op de avond opent onze voetbalkathedraal zijn deuren. In de omgetoverde hangaar voorziet een deejay je van muziek om in de weekendsfeer te komen. En geen voetbalkathedraal zonder voetbal: om 20 uur schreeuwen we de Rode Duivels naar de overwinning!

Retro & house klassiekers met DJ SEMMER

Je energie en beste dance moves kan je vanaf 22 u. kwijt op de plankenvloer. De regionale DJ SEMMER, ofwel Sven Van De Kerckhove, draait dit jaar opnieuw op de after work party. Als voetbalfan supportert ook hij voor de Rode Duivels op Baar OOST. “Als de Duivels winnen, pas ik de set aan en start ik zeker met ‘We are the Champions!”.

Sven is gespecialiseerd in house & retro beats en heeft 20 jaar ervaring als deejay. Hij tovert iedere gelegenheid om tot een groot feest. Als je DJ SEMMER mag geloven, wordt ook deze editie van Baar OOST een echte topper.

Al zin in de after work party? De setlist die DJ SEMMER vorig jaar draaide is hier online te beluisteren. Ook dit jaar haalt Sven de beste klassiekers uit zijn platenkast om er een spetterend feest van te maken.

Deze blog is een bijdrage van Syske Delmotte in het kader van de cursus Copywriting voor de avondschool.

POWERED BY