De live artiesten voor BAAR Oost

Onze DJ’s stelden we al eerder aan jullie voor. Maar we hebben uiteraard ook gedacht aan al wie liever wat leuke live muziek heeft. Daarom even een overzichtje van de artiesten die live zullen optreden tijdens BAAR Oost.

Vrijdag 19.30 uur: Thomas & Tim De Roo + Band Of Brothers

Thomas & Tim De Roo

Deze broers uit Maldegem brengen je ongetwijfeld in vervoering met een reis door de moderne muziekgeschiedenis. Zij brengen het weekend op gang met gezellige covers van de jaren ’60 tot nu (nou ja, tot gisteren misschien, ze moeten ook nog kunnen repeteren hé).

Trouwe fans hebben ongetwijfeld hun passage in de Eeklose Bar-de-Q meegepikt. Verwacht je gerust aan even goed en nog beter. Thomas & Tim beginnen eraan rond 19.30 uur.

Band Of Brothers 

En vrijdag wordt helemaal de avond van de broers. Met Band Of Brothers brengen we zelfs 2 x 2 broers op het podium. En we hebben ons laten vertellen dat ze misschien wel een plannetje hebben om ook Thomas & Tim De Roo tijdens hun set te komen vergezellen.

De broers timmerden de laatste jaren aan een stevig uit de kluiten gewassen playlist. Verwacht je aan een mooi evenwicht van ingetogen momenten, keurige zang, strakke samenhang maar niet zonder een vleugje nonchalance. Enfin, Rock & Roll meets singer-song dus. Band Of Brothers brengt een ode aan de vele rockhelden van Neil Young en Ryan Adams tot Jack Johnson, Bob Dylan, Johhny Cash en een vele andere. Je krijgt ze allemaal te horen in een fijne akoestische setting.

Zaterdag 19.30 uur: Bobby C 

Bobby C is het alter ego van Eeklonaar Bob Caussyn. Hij bewijst de laatste jaren dat je al lang geen Engelsman meer hoeft te zijn om uit te pakken met Britpop. Op zijn EP “Eyes Of The Beholder” kan je eigenlijk vanalles halen. Van Alex Turner tot Oasis en zelfs de Beatles zijn nooit veraf in de muziek van Bobby C. Check zelf even wat op zijn vi.be.

Hij won al meerdere muziekwedstrijden, onder meer op Melle Plage en Sounds for Peace. Verder ook finaleplaatsen in de rockrally’s van Melkrock en Volta RSL. Kortom, een heerschap dat je moet gezien hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POWERED BY