Heerlijk brunchen op zondag

Niets zo heerlijk als op zondag lekker lang uitslapen en uitgebreid brunchen.
Jawel! Baar OOST vangt de slotdag opnieuw aan met een heerlijke brunch.

Schuif op zondag 1 juli om 10.00uur maar je voeten onder de rijkgevulde tafel. Laat je diep wegzakken op je stoel en leun ver achterover want het wordt samen met de hele familie, vrienden of je liefje lang en ontspannend keuvelen terwijl je smaakpapillen zich tegoed doen aan al het lekkers.

Aan keuze geen gebrek 

Koud, warm, zout, zoet, toetje ? Voor elke lekkerbek is er spek naar eigen bek. In de broodmand kies je uit een assortiment witte, bruine pistolets, croissants of chocoladebroodjes.

Als zoet broodbeleg zijn er de klassiekers zoals choco, confituur, speculaas of peperkoek.

Liever iets zouts erbij ? Dan is er ham, kaas of een gekookt eitje geserveerd met een gezond en fris slaatje. Eerder fan van ontbijtgranen ? Natuurlijk! Ook daar denken we aan.

En wat is er nu heerlijker dan een portie vers fruit in de zomer ? Daarnaast is er ook nog yoghurt. Afsluiten doe je met een toetje. Er zijn pannenkoeken,  muffins en puddinkjes.

Bij dit alles schenken we een verse tas koffie, melk, thee of glaasje fruitsap. En geen gedoe met zelfbediening. We bedienen je op je wenken aan tafel. Zoals het echt hoort op een zondag.

Met bubbels graag !

Zet je graag je zondag feestelijk in ? Heb je iets te vieren? Of gewoon een  extra verwennerijtje? Bestel er dan gewoon een glaasje frisse bubbels bij.

En voor de kinderen ? Een extraatje !

De kinderen kiezen uit hetzelfde assortiment, maar we trakteren natuurlijk graag op een extraatje!

Wat met mijn intoleranties en allergenen? Ik ben vegetarisch?!

Ook daar hebben we oog voor. Vermeld dit gewoon bij je inschrijving en wij houden daarbij in de mate van het mogelijke rekening mee. Geen reden dus om forfait te geven.

Inschrijven?

Verwen jezelf voor 16 euro met deze uitgebreide brunch (18 euro met bubbels) en geniet ervan!

Maar wil je zeker zijn van je plaatsje aan tafel ? Wees er dan snel bij en schrijf vandaag nog in via deze link want de plaatsen zijn beperkt!

Tot dan!

 

Deze bijdrage werd geschreven door Hilde De Winne in het kader van haar avondopleiding Copywriting.

POWERED BY