Sponsor in de kijker: Bouwonderneming Pauwels

Na een paar lange coronajaren en wat uitgestelde edities is het voor ons des te belangrijker dat we sponsors hebben waar we op kunnen bouwen. En bij deze mag je dat letterlijk en figuurlijk nemen.

Bouwonderneming Pauwels uit Kaprijke is een specialist in nieuwbouw, renovatie en verbouwingswerken met mooie referenties in de streek uit de voorbije 10 jaar. Wij zijn blij om ze als sponsor in de kijker te kunnen zetten. Tijdens onze vierdaagse streven we naar net zoveel oog voor detail als zij in hun projecten.

Bouw- of renovatieplannen in het vooruitzicht? Niet twijfelen zouden we zeggen.

Bouwonderneming Pauwels

Eeklostraat 97, 9971 Kaprijke
Tel: 0485 93 62 50
Mail: info@bouwonderneming-pauwels.be


Website: www.bouwonderneming-pauwels.be

Sponsor in de kijker: Thuisverpleging Sarah Van Basselaere

Sarah Van Basselaere is geen onbekende voor heel wat Meetjeslandse families. Ze heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verpleging.

Sinds juli 2012 is ze zelfstandig thuisverpleegkundige, nadat ze eerder ook al werkte als thuisverpleegster voor een andere organisatie.
 
Haar praktijk voor thuisverpleging werkt in de regio’s Oosteeklo, Ertvelde, Assenede, Bassevelde, Kaprijke, Lembeke, Eeklo , Waarschoot.

Een overzicht van de zorgen die ze doet voor haar patiënten:

• Wassen, aan -en uitkleden
• Detailzorgen, enz. 
• Wondzorgen 
• Inspuitingen (subcutaan, intramusculair, insuline) 
• Stomazorg 
• Porta cat 
• Oogdruppeling (post operatief)
• Sondage 
• palliatieve zorgen
• Aanbrengen van steunkousen en – windels.
• Aanbrengen van oogdruppels na een operatie.
• Toedienen van sondevoeding.
• Plaatsen van en toezicht op intraveneuze/subcutane perfusie.
• Toedienen van en toezicht op parenterale voiding
• Verzorging, aanprikken en spoelen van een Port-a-Cath.
• Afkoppelen van chemotherapie 
• Vervangen van een gastrostomiesonde (PEG-sonde).

Ook goed om weten: ze werkt samen met alle mutualiteiten. Bovendien draagt ze het beroepsgeheim zeer hoog in het vaandel. Discretie en respect voor haar patiënten worden steeds verzekerd.

Contact:

Thuisverpleging Sarah Van Basselaere

Beekstraat 5, bus 5
9968 Bassevelde 
Tel: 0471466032
http://www.thuisverpleging-meetjesland.be/

 

Sponsor in de kijker: Elektrotechniek Peter Boelens

Als het op elektrotechniek aankomt, mag je Peter Boelens bvba gerust een referentie noemen in de streek. Het bedrijf is een expert op alles wat met elektrische installaties te zien heeft. Van de plonkast tot moderne automatisatie en domotica. Maar ook voor zonnepanelen en ventilatie kan je bij hun terecht. Ze bedienen de hele regio Meetjesland en daarbuiten.

Een overzichtje van hun activiteiten:

 • Domotica
 • Elektriciteit
 • Verlichting
 • Zonnepanelen
 • Automatisatie
 • Ventilatie
 • Agri & Industrie

Contact:
Peter Boelens Elektrotechniek bvba
Tel: 09 335 32 85
Gsm: 0497 14 40 64
www.peterboelens.be

PERSBERICHT: Baar OOST viert derde editie van pop up zomerterras

ASSENEDE – Van donderdag 11 tot en met zondag 14 juli kan je opnieuw in Oosteeklo terecht voor de derde zomereditie van het pop up zomerterras Baar OOST. Wat 3 jaar geleden begon als een klein initiatief van organisatoren Laurenz Van de Velde en Dieter Timbreur is inmiddels uitgegroeid tot een traditioneel zomerevent met een volledig feestweekend en ruim 2.000 bezoekers.

Na twee geslaagde zomeredities en een gesmaakte kersthappening blijft Baar OOST trouw aan de vaste locatie: Oosthoek 43, op het terrein van Garage Walter van de Velde. Vier dagen lang zal je er terecht kunnen op het gezellige zomerterras voor tal van activiteiten, lekker eten en heerlijke drankjes. Ook dit jaar mag je muzikale topmomenten verwachten van onder andere Amber Broos (Filefuif), Gunther D (Studio Brussel), Lady S (MNM) en Jolien Roets (Q-Music) die op de affiche prijken.

Nieuw dit jaar is een netwerkevent op donderdagavond 11 juli met Joost Van Hyfte, gevolgd door de after work party met DJ Semmer. Daarnaast kan iedereen op vrijdagavond komen chillen & grillen aan de BBQ.

Zaterdag is opnieuw een dag voor de allerkleinsten. Terwijl de ouders genieten van een terrasje kunnen de kinderen zich uitleven op het springkasteel en de knutselnamiddag.

Op zondagochtend worden de gasten zoals steeds verwend met een heerlijke brunch. Die wordt in de namiddag gevolgd door de populaire oldtimerrit door het Meetjesland onder leiding van rallyrijder Christophe Panis. De wagens zullen voor en na de rit ook te bewonderen zijn op de feestlocatie.

“We houden voor de derde editie van Baar OOST meer dan ooit vast aan onze filosofie: 4 dagen feest voor jong en oud om op een leuke manier het verlof in te zetten.”


Laurenz Van de Velde & Dieter Timbreur

De organisatoren blijven vasthouden aan hun idee: een toegankelijk evenement waarop jong en oud helemaal welkom zijn. “Voor de derde editie willen we ons concept verder verbreden aan meer mensen. Zo zagen we onze traditionele zondagsbrunch dit jaar wel heel snel vollopen. Daarom hebben we nu op vrijdag ook een barbecue voorzien. Dan krijgt iedereen de kans op een leuk weekend.”

De inschrijvingen voor de brunch zijn dus reeds afgelopen. Inschrijven voor de barbecue op 12 juli, de knutselnamiddag op 13 juli of de oldtimerrit op 14 juli kan via www.baaroost.be.

Spring de zomer in op onze Springkastelenbaar

Wie dacht een babysit te moeten regelen alvorens af te zakken naar Baar OOST, leest best verder. Want daar is geen nood aan bij een bezoekje aan ons zomerterras. Ook voor de kleinsten belooft Baar OOST een waar festijn te worden dankzij de Springkastelenbaar op zaterdag 30 juni.

Leuke namiddag voor het hele gezin

Vanaf 14u kunnen je spruiten de Grasvloer helemaal inpalmen en bespringen dat het een lieve lust is. Niet één, maar meerdere springkastelen zullen de terreinen van Baar OOST sieren met tonnen fun en bakken ambiance voor het hele gezin tot gevolg.

Zal het de sugar rush zijn na het likken aan een ambachtelijk ijsje, of het slurpen van de kinderdrinks? Of zijn het toch de beats van onze zomerse muziek die alle piepjonge en iets oudere kids in echte springkonijntjes doen veranderen? Maakt niet uit bij Baar OOST, want alles zal aanwezig zijn om jullie oogappels door de middag te laten zweven.

Maar lieve ouders, vrees niet. Ook voor jullie zal er aan activiteit geen gebrek zijn. Al heb je er minder je benen voor nodig. Jullie armen echter kunnen naar hartenlust een lekkere Baar OOST cocktail of één van de andere dranken van onze uitgebreide kaart naar de lippen hijsen terwijl er zichtbaar genoten wordt van al die kindervreugde vanuit een TAO relaxzetel.

Rain … check!

Deze belofte komt mét regengarantie. Mocht blijken dat de weergoden ons die dag niet goed gezind zijn, dan wordt de nabijgelegen loods aangewend als indoor speeltuin. Plaats genoeg voor onze bezoekers die we elke middag met plezier ontvangen en verwennen. Iedereen is welkom op de terreinen van Garage Van de Velde.

En uiteraard kan wie maar niet genoeg krijgt van onze opperbeste sfeer, food en drinks blijven plakken tot in de late uurtjes, want vanaf 19u neemt DJ Lessence de draaitafel over. Bij ons gaat de zomer genadeloos verder. Dus blokkeer alvast de namiddag van zaterdag 30 juni in je agenda, want Baar OOST wordt hoe dan ook the place to be voor jouw gezin. Oosthoek 43 in Oosteeklo, daar is het te doen. Tot dan!

 

Deze blog is een bijdrage van Lieselot Vandenbroucke in het kader van de cursus Copywriting voor de avondschool.

België-Engeland en After work party met DJ Semmer

Baar OOST opent zoals vorig jaar zijn deuren op donderdag. Op het programma staat een doorlopend zomerterras, deejays en de derde wedstrijd van de Rode Duivels tijdens het WK. In de late uurtjes zetten we Baar OOST al feestend in op de after work party, waar DJ SEMMER je de hele avond voorziet van house & retro beats.

Relaxen op de grasvloer, supporteren in de voetbalkathedraal

Vanaf 14 uur is iedereen welkom op de grasvloer op Baar OOST, waar je de eerste drankjes van het weekend bestelt. Op voorhand eten hoeft niet, want ook op donderdag staan de foodtrucks paraat.

Later op de avond opent onze voetbalkathedraal zijn deuren. In de omgetoverde hangaar voorziet een deejay je van muziek om in de weekendsfeer te komen. En geen voetbalkathedraal zonder voetbal: om 20 uur schreeuwen we de Rode Duivels naar de overwinning!

Retro & house klassiekers met DJ SEMMER

Je energie en beste dance moves kan je vanaf 22 u. kwijt op de plankenvloer. De regionale DJ SEMMER, ofwel Sven Van De Kerckhove, draait dit jaar opnieuw op de after work party. Als voetbalfan supportert ook hij voor de Rode Duivels op Baar OOST. “Als de Duivels winnen, pas ik de set aan en start ik zeker met ‘We are the Champions!”.

Sven is gespecialiseerd in house & retro beats en heeft 20 jaar ervaring als deejay. Hij tovert iedere gelegenheid om tot een groot feest. Als je DJ SEMMER mag geloven, wordt ook deze editie van Baar OOST een echte topper.

Al zin in de after work party? De setlist die DJ SEMMER vorig jaar draaide is hier online te beluisteren. Ook dit jaar haalt Sven de beste klassiekers uit zijn platenkast om er een spetterend feest van te maken.

Deze blog is een bijdrage van Syske Delmotte in het kader van de cursus Copywriting voor de avondschool.

WK op groot scherm tijdens Baar OOST: de planning

Tijdens Baar OOST zorgen we er ook voor dat de voetballiefhebbers niets hoeven te missen van de actie. We zenden meerdere matchen uit op groot scherm in onze overdekte voetbalkathedraal. 

Hier vind je een overzicht van onze volledige WK-planning:

WK-programma Baar OOST

 • Donderdag 28 juni om 20 uur: België – Engeland (3e wedstrijd groepsfase)
 • Zaterdag 30 juni om 16 uur: Winnaar Groep C – Tweede plaats Groep D (1/8e finale)
 • Zaterdag 30 juni om 20 uur: Winnaar Groep A – Tweede plaats Groep B (1/8e finale)
 • Zondag 1 juli om 16 uur: Winnaar Groep B – Tweede plaats Groep A (1/8e finale)
 • Zondag 1 juli om 20 uur: Winnaar Groep D – Tweede plaats Groep C (1/8e finale)

Optioneel wanneer de Belgen zich plaatsen voor de 1/8e finales:

 • Maandag 2 juli OF dinsdag 3 juli om 20 uur: 1/8e finale van de Rode Duivels

 

Liever geen voetbal? Dan hebben we nog genoeg andere activiteiten voor je in petto.
Bekijk hier het volledige festivalprogramma.

Heerlijk brunchen op zondag

Niets zo heerlijk als op zondag lekker lang uitslapen en uitgebreid brunchen.
Jawel! Baar OOST vangt de slotdag opnieuw aan met een heerlijke brunch.

Schuif op zondag 1 juli om 10.00uur maar je voeten onder de rijkgevulde tafel. Laat je diep wegzakken op je stoel en leun ver achterover want het wordt samen met de hele familie, vrienden of je liefje lang en ontspannend keuvelen terwijl je smaakpapillen zich tegoed doen aan al het lekkers.

Aan keuze geen gebrek 

Koud, warm, zout, zoet, toetje ? Voor elke lekkerbek is er spek naar eigen bek. In de broodmand kies je uit een assortiment witte, bruine pistolets, croissants of chocoladebroodjes.

Als zoet broodbeleg zijn er de klassiekers zoals choco, confituur, speculaas of peperkoek.

Liever iets zouts erbij ? Dan is er ham, kaas of een gekookt eitje geserveerd met een gezond en fris slaatje. Eerder fan van ontbijtgranen ? Natuurlijk! Ook daar denken we aan.

En wat is er nu heerlijker dan een portie vers fruit in de zomer ? Daarnaast is er ook nog yoghurt. Afsluiten doe je met een toetje. Er zijn pannenkoeken,  muffins en puddinkjes.

Bij dit alles schenken we een verse tas koffie, melk, thee of glaasje fruitsap. En geen gedoe met zelfbediening. We bedienen je op je wenken aan tafel. Zoals het echt hoort op een zondag.

Met bubbels graag !

Zet je graag je zondag feestelijk in ? Heb je iets te vieren? Of gewoon een  extra verwennerijtje? Bestel er dan gewoon een glaasje frisse bubbels bij.

En voor de kinderen ? Een extraatje !

De kinderen kiezen uit hetzelfde assortiment, maar we trakteren natuurlijk graag op een extraatje!

Wat met mijn intoleranties en allergenen? Ik ben vegetarisch?!

Ook daar hebben we oog voor. Vermeld dit gewoon bij je inschrijving en wij houden daarbij in de mate van het mogelijke rekening mee. Geen reden dus om forfait te geven.

Inschrijven?

Verwen jezelf voor 16 euro met deze uitgebreide brunch (18 euro met bubbels) en geniet ervan!

Maar wil je zeker zijn van je plaatsje aan tafel ? Wees er dan snel bij en schrijf vandaag nog in via deze link want de plaatsen zijn beperkt!

Tot dan!

 

Deze bijdrage werd geschreven door Hilde De Winne in het kader van haar avondopleiding Copywriting.

Oldtimerrit op Baar OOST: cruisen op mooie ‘baantjes’

Baar OOST op zondag is niet alleen cocktails, muziek en voetbal.
Baar OOST op zondag is ook cruisen met oldtimers.

Wegens succes opnieuw

Net zoals vorig jaar organiseert Baar OOST een oldtimerrit op zondagmiddag 1 juli 2018. De officiële start van de grote vakantie. Het ideale moment om de zomer in te rijden.

Vorig jaar reden een vijftigtal prachtige wagens de toer, dit jaar mikken we op 75 deelnemers.

Christophe Panis zette opnieuw zijn schouders onder deze mooie activiteit.

Ik rijd heel graag met mijn rallywagen aan een hoge snelheid. Maar toch kan ik ook echt genieten van een rustig ritje in mijn oldtimer. Genieten van de auto en van de natuur, dat is rijden met een oldtimer’, vertelde hij met veel geestdrift.

De foto’s van de editie van vorig jaar roepen onmiddellijk de sfeer op van deze prachtige activiteit.

Vanaf 25 jaar ben je een oldtimer, toch als je 4 wielen hebt. Alle wagens van voor 1993 zijn welkom.

Vorig jaar waren de deelnemende wagens een bonte verzameling van oude oldtimers en recente oldtimers. Het merendeel van de deelnemers kwam vooral uit de streek en dat zal nu ook wel het geval zijn. Alhoewel, vorig jaar vond een duo uit Eindhoven ook de weg naar Oosteeklo.

Christophe Panis stippelde een nieuw parcours uit. De rit gaat wel opnieuw even tot in Zeeland maar voor de rest blijft ze op Vlaamse bodem. De mooie baantjes van het Meetjesland en daarbuiten zijn een constante.

Roadbook: bolletjes en pijltjes volgen

Elke deelnemer krijgt een roadbook mee. Geen plan volgen maar bolletjes en pijtjes, zoals het hoort bij een ‘rally’. Zorg dus zeker voor een wakkere copiloot.

Onderweg biedt Baar OOST een drankje aan en een fotograaf zorgt voor mooi herinneringen voor elke deelnemer.

Uiteraard wil het thuisfront de rit meevolgen, daarom vraagt de organisatie om leuke foto’s te posten op social media, de leukste foto’s krijgen een beloning op het einde van de dag.

Starten met ontbijt?

De toer start rond 13u maar je mag voordien als deelnemer ook aansluiten bij het ontbijt van 10u.

Vanaf 12u. wordt de startplaats trouwens al opengesteld voor het publiek. Autoliefhebbers zonder oldtimer genieten zo even mee van al die prachtige bolides ?

Rond 17u. verwachten we de wagens terug in Oosteeklo. Misschien is het dan wel tijd voor een oldtimerburger?

Inschrijven verplicht

Wil je jouw oldtimer van stal halen op 1 juli?
Wil je de streek op een andere manier verkennen?

Schrijf je dan snel in op www.baaroost.be/inschrijving

De inschrijvingen lopen al binnen.
Voor de wagen en de chauffeur betaal je € 25.
Per passagier komt er € 10 bij.

Graag ook ontbijt voor de rit en/of een heerlijke oldtimerburger nadien?
Bestel deze dan ook meteen.

Duimen jullie mee voor een zomers weekend?

 

Deze bijdrage werd geschreven door Lies Tielemans van De Tekstbewerker in het kader van haar avondopleiding Copywriting.

Sponsor in de kijker: Digigids

Je vraagt je misschien af wie al die prettig gestoorde, compleet van de pot gerukte, maar toch geestige tekstjes maakt voor ons? Daar hebben we Digigids voor ingeschakeld.

Digigids, in het dagelijks leven Davy Haegeman zorgt voor de inhoud van onze communicatie. De teksten voor de website, de persberichten en al wat we verder nog nodig hebben.

Heb je hulp nodig om meer klanten te genereren uit je website? Zoek je een online communicatiestrategie die werkt? Reken op Digigids.

Digigids
Acaciastraat 55
9920 Lovendegem
0474 45 56 04
info@digigids.be

www.digigids.be

PS: toch een beetje raar om ineens over mijn eigen te schrijven.

POWERED BY