Oldtimerrit door het Meetjesland en Zeeuws-Vlaanderen

De zondag van Baar oost zal niet voor zondagsrijders zijn. Of misschien toch… We plaatsen de slotdag van het evenement namelijk vooral in het teken van de oldtimers.

In samenwerking met de Meetjeslandse rallypiloot Christophe Panis organiseren we een rit van ongeveer 80 kilometer langs enkele van de mooiste wegen van het Meetjesland en Zeeuws-Vlaanderen. Allemaal verharde wegen uiteraard. Leuk detail: tijdens de rit gaan we voor de aloude methode van “bolleke-pijl” om de route aan te duiden. Om het traditioneel te houden, zeg maar.

En het wordt meer dan zomaar een ritje met de wagen. Je zal ook de auto’s van de andere deelnemers kunnen bewonderen op een speciale “ereparking” die we bij Garage Van de Velde zullen voorzien. Omdat we in de Oosthoek 43 zijn, hebben we het idee om 43 oldtimers te presenteren.

Inschrijven en goodies

De inschrijvingen lopen inmiddels binnen. De prijs is 15 euro per persoon. Alle deelnemers krijgen bij aankomst een leuke zak met onder meer het roadbook en een sticker. Daarnaast krijgt iedereen ook 2 drankjes en heb je een fotoshoot met je oldtimer inbegrepen.

Na de rit kan je bovendien de honger stillen met een smaakvolle oldtimerburger op het pop-up zomerterras voor 12,5 euro.

We verwelkomen de oldtimers stipt om 12 uur ‘s middags. De start van de rit is rond 13 uur voorzien. Als we Christophe mogen geloven zal de nadruk liggen op het rijplezier, maar uiteraard zijn er ook enkele stopplaatsen ingelast onderweg.

Wanneer je er echt een volledige dag van wil maken: in de ochtend hebben we ook een brunch voorzien waarop iedereen van harte welkom is. Je kan op beide inschrijven via de website.

Klik hier om je in te schrijven voor de rit en/of de brunch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POWERED BY