PERSBERICHT: Baar OOST viert derde editie van pop up zomerterras

ASSENEDE – Van donderdag 11 tot en met zondag 14 juli kan je opnieuw in Oosteeklo terecht voor de derde zomereditie van het pop up zomerterras Baar OOST. Wat 3 jaar geleden begon als een klein initiatief van organisatoren Laurenz Van de Velde en Dieter Timbreur is inmiddels uitgegroeid tot een traditioneel zomerevent met een volledig feestweekend en ruim 2.000 bezoekers.

Na twee geslaagde zomeredities en een gesmaakte kersthappening blijft Baar OOST trouw aan de vaste locatie: Oosthoek 43, op het terrein van Garage Walter van de Velde. Vier dagen lang zal je er terecht kunnen op het gezellige zomerterras voor tal van activiteiten, lekker eten en heerlijke drankjes. Ook dit jaar mag je muzikale topmomenten verwachten van onder andere Amber Broos (Filefuif), Gunther D (Studio Brussel), Lady S (MNM) en Jolien Roets (Q-Music) die op de affiche prijken.

Nieuw dit jaar is een netwerkevent op donderdagavond 11 juli met Joost Van Hyfte, gevolgd door de after work party met DJ Semmer. Daarnaast kan iedereen op vrijdagavond komen chillen & grillen aan de BBQ.

Zaterdag is opnieuw een dag voor de allerkleinsten. Terwijl de ouders genieten van een terrasje kunnen de kinderen zich uitleven op het springkasteel en de knutselnamiddag.

Op zondagochtend worden de gasten zoals steeds verwend met een heerlijke brunch. Die wordt in de namiddag gevolgd door de populaire oldtimerrit door het Meetjesland onder leiding van rallyrijder Christophe Panis. De wagens zullen voor en na de rit ook te bewonderen zijn op de feestlocatie.

“We houden voor de derde editie van Baar OOST meer dan ooit vast aan onze filosofie: 4 dagen feest voor jong en oud om op een leuke manier het verlof in te zetten.”


Laurenz Van de Velde & Dieter Timbreur

De organisatoren blijven vasthouden aan hun idee: een toegankelijk evenement waarop jong en oud helemaal welkom zijn. “Voor de derde editie willen we ons concept verder verbreden aan meer mensen. Zo zagen we onze traditionele zondagsbrunch dit jaar wel heel snel vollopen. Daarom hebben we nu op vrijdag ook een barbecue voorzien. Dan krijgt iedereen de kans op een leuk weekend.”

De inschrijvingen voor de brunch zijn dus reeds afgelopen. Inschrijven voor de barbecue op 12 juli, de knutselnamiddag op 13 juli of de oldtimerrit op 14 juli kan via www.baaroost.be.

POWERED BY