Spring de zomer in op onze Springkastelenbaar

Wie dacht een babysit te moeten regelen alvorens af te zakken naar Baar OOST, leest best verder. Want daar is geen nood aan bij een bezoekje aan ons zomerterras. Ook voor de kleinsten belooft Baar OOST een waar festijn te worden dankzij de Springkastelenbaar op zaterdag 30 juni.

Leuke namiddag voor het hele gezin

Vanaf 14u kunnen je spruiten de Grasvloer helemaal inpalmen en bespringen dat het een lieve lust is. Niet één, maar meerdere springkastelen zullen de terreinen van Baar OOST sieren met tonnen fun en bakken ambiance voor het hele gezin tot gevolg.

Zal het de sugar rush zijn na het likken aan een ambachtelijk ijsje, of het slurpen van de kinderdrinks? Of zijn het toch de beats van onze zomerse muziek die alle piepjonge en iets oudere kids in echte springkonijntjes doen veranderen? Maakt niet uit bij Baar OOST, want alles zal aanwezig zijn om jullie oogappels door de middag te laten zweven.

Maar lieve ouders, vrees niet. Ook voor jullie zal er aan activiteit geen gebrek zijn. Al heb je er minder je benen voor nodig. Jullie armen echter kunnen naar hartenlust een lekkere Baar OOST cocktail of één van de andere dranken van onze uitgebreide kaart naar de lippen hijsen terwijl er zichtbaar genoten wordt van al die kindervreugde vanuit een TAO relaxzetel.

Rain … check!

Deze belofte komt mét regengarantie. Mocht blijken dat de weergoden ons die dag niet goed gezind zijn, dan wordt de nabijgelegen loods aangewend als indoor speeltuin. Plaats genoeg voor onze bezoekers die we elke middag met plezier ontvangen en verwennen. Iedereen is welkom op de terreinen van Garage Van de Velde.

En uiteraard kan wie maar niet genoeg krijgt van onze opperbeste sfeer, food en drinks blijven plakken tot in de late uurtjes, want vanaf 19u neemt DJ Lessence de draaitafel over. Bij ons gaat de zomer genadeloos verder. Dus blokkeer alvast de namiddag van zaterdag 30 juni in je agenda, want Baar OOST wordt hoe dan ook the place to be voor jouw gezin. Oosthoek 43 in Oosteeklo, daar is het te doen. Tot dan!

 

Deze blog is een bijdrage van Lieselot Vandenbroucke in het kader van de cursus Copywriting voor de avondschool.

POWERED BY